Studio Vreeken

Art | design | Interior

all-round
ontwerpstudio

Studio vreeken is een creatieve all-round ontwerpstudio waar je terecht kan voor kunst en design. Bent u op zoek naar een kunstwerk of heeft u een (product) idee wat u graag zou willen realiseren? Of heeft u advies nodig bij uw interieur? Neem dan contact met ons en druk op start project.

art

design

Interior

Sharon vreeken

 Designer / Creative

Sharon Vreeken is een creatieve duizendpoot die graag altijd bezig is met maken en creëren. Het vormgeven van een kunstwerk of een product dat maakt eigenlijk niet uit. Als het maar nadenken is over een fraai esthetisch object en het maken hiervan. Ze denkt graag na over een creatieve en innovatieve oplossing met de daarbij passende ergonomische en gestroomlijnde vormgeving. ‘’Als kind had ik altijd al een fascinatie voor het maken van dingen, Ik was altijd aan het knutselen of tekenen.’’ Ook denkt ze graag na over hoe een kunstwerk of product past bij de bedenker of een merk. Branding; Wat is typerend voor de bedenker. Welke sfeer en wat voor gevoel moet het te maken object meegeven. Met deze eigenschappen en passie is Studio Vreeken ontstaan waar ze haar creativiteit kan uitoefenen en delen met anderen. 

Voor Kunst kunt u bij Studio Vreeken een keuze maken uit de bestaande collectie of kunt u een aanvraag doen voor een kunstwerk op maat. Studio Vreeken heeft een affiniteit voor gezichten maar dit is zeker niet de enige mogelijkheid. Ook voor thema artwork en illustraties kunt u bij ons terecht. Persoonlijke of projectgebonden tekeningen in verschillende stijlen. Graag kijken wij naar wat we voor u kunnen realiseren. 

[instagram-feed]